was added to your cart

Conture -kasvovoide ikääntymistä ja ryppyjä vastaan

Vaikuta ulkonäköösi vain 30 päivässä!

Conture anti ageing voide on vaikuttava ja luonnollinen tapa pienentää ryppyjä ja juovia kasvoiltasi sekä saada itsesi näyttämään nuoremmalta. Conture anti ageing -voide sisältää sekoituksen tarkoin valituista luonnon tuotteista ja- ja uutteista, Voiteen sisältämät aineosat ja vitaamiinit uudistavat ja ravitsevat ihoasi.

Tiedot

17,95 € Alennettu hinta!

-6,95 €

24,90 €

Vaikuta ulkonäköösi vain 30 päivässä!

Conture anti ageing voide on vaikuttava ja luonnollinen tapa pienentää ryppyjä ja juovia kasvoiltasi sekä saada itsesi näyttämään nuoremmalta. Conture anti ageing -voide sisältää sekoituksen tarkoin valituista luonnon tuotteista ja- ja uutteista, Voiteen sisältämät aineosat ja vitaamiinit uudistavat ja ravitsevat ihoasi, antaen sille uuden pehmeyden ja kimmoisuuden.  

Kuinka tuote toimii?

Myrkyt, saasteet ja vitamiinien puutos voivat vaikuttaa haitallisesti ihoosi. Conture anti ageing voide sisältää vahvan annoksen terveellisiä vitamiineja, mineraaleja ja lääketiteellisesti todistettuja uutteita, jotka ravitsevat ja hoitavat ihoasi saavuttaaksesi parhaan mahdollisen lopputuloksen. Conture anti ageing voide sisältää erilaisia proteiineja jotka ravitsevat ihoasi sekä sinkkiä joka auttaa ihokudoksen uudistimisessa.

Englannissa tehdyn tutkimuksen mukaa 89% asiakkaista olivatt tyytyväisiä voiteella saavuttamiin tuloksiin.

Käyttöohje:

Lisää voidettta joka aamu puhtaalle iholle, erityisesti syvien ryppyjen alueelle.

Sisältö:

Aqua, Petrolatum, Decyl Oleate, Dicocoyl Pentaerythrityl Distearate Citrate, Sorbitan Sesquioleate, Ceresin, Paraffinum Liquidum, Cera Alba, Aluminium Stearate, Petrolatum, Decyl Oleate, Glycerin, D-Alpha Tocopherol Acetate, Phenoxyethanol, Methyl-, Ethyl-, Propyl-, Butylparaben, Symphytum officinale (Comfrey Extract), Ulmus fulva (Slippery Elm Extract), D-Alpha-, D-Gamma-, D-Beta Tocopherol, Anthemis

Kirjoita oma arvostelu

Tervetuloa

Meiltä ostat turvallisesti, vain sitä mitä tilaat.

Ei pitkiä toimitussopimuksia, ei yllättäviä lisäveloituksia.

Maksupalveluistamme vastaa Suomalainen maksujenvälittäjä Checkout Finland Oy.

Ota yhteyttä

Kassa

Kassa