was added to your cart

Cellufree - Nopea selluliitin poistaja, 30 kapselia

Saatavuus: Tuotetta ei ole varastossa

Päihitä selluliittisi!

Cellufree pillereissä on todella tehokas vaikutus, pillerit auttavat sinua tuhoamaan selluliitin vartalostasi. Cellufree pillereissä on voimakas annos parantavia ravintoaineita, yrttejä ja luonnonuutteita. Cellufree pillerit toimivat harmoniassa vartalosi kanssa ongelma-alueillasi tuhoen selluliitin takapuolestasi, reisistäsi ja vatsastasi.

Tiedot

36,12 €

Päihitä selluliittisi!

Cellufree pillereissä on todella tehokas vaikutus, pillerit auttavat sinua tuhoamaan selluliitin vartalostasi. Cellufree pillereissä on voimakas annos parantavia ravintoaineita, yrttejä ja luonnonuutteita. Cellufree pillerit toimivat harmoniassa vartalosi kanssa ongelma-alueillasi tuhoen selluliitin takapuolestasi, reisistäsi ja vatsastasi.

Mitä selluliitti on ja kuinka siitä pääsee eroon?

Selluliitti on ihon epätasaisuutena näkyvä, aineenvaihdunnan hidastuksen seurauksena oleva rasvakertymä joka on tavallisempi naisilla kuin miehillä. Lääketieteessä selluliitti tarkoittaa ihon sidekudoskerroksen tulehdusta. On myös hyvä muistaa, ettei selluliitti ole vain rasvaa. Se koostuu myös ylimääräisestä sokerista, joka on myöhemmin muodostunut rasvaksi jo "tukkeutuneille" alueille.

Selluliittikohdat tuntuvat usein kylmemmältä ja kosketusherkemmältä kuin niin sanotut normaalit kohdat. Selluliittia on yleensä reisissä, pohkeissa ja vatsassa.

Cellufree pillerit ovat huipputehokas tapa taistella selluliitia vastaan luonnollisesti. Tieteellisesti todistetusti tuote vähentää haitallista rasvaa ihon alla.

Cellufree pillereiden vaikutus näkyy 2-4 viikon hoidon jälkeen, näet takuuvarmat tulokset ainoastaan kuukauden jälkeen!

Vaikuttavana aineena lesitiini

Lesitiini on elimistöllemme välttämätön rasva-aine (fosfolipidi), sillä se on kaikkien solujen tärkeä rakenneosa. Soijalesitiini sisältää monia terveydelle tärkeitä ravintoaineita. Siinä on runsaasti monityydyttymättömiä rasvahappoja (linoli- ja linoleenihappoa). fosfatidyyli-inositolia, -seriiniä ja -etanoliamiinia sekä koliinia.

Lesitiini toimii muun muassa solukalvojen sekä veren rasvoja kuljettavien yhdisteiden rakennusosana ja ohjailee rasvojen kulkua elimistössä. Lesitiinin koliiniosasta muodostuu asetyylikoliinia, joka on hermoston välittäjäaine.

Lesitiini vaikuttaa usealla tavalla elimistössä. Taistelussa selluliittia vastaan se auttaa myös alentamaan kolesterolia, parantaa muistia ja oppimiskykyä sekä vahvistaa hermostoa.

Kuinka Cellufree pillerit toimivat?

Cellufree pillereissä kahden suuntainen vaikutus, ne ennalta ehkäisevät haitallisen rasvan muodostumista ja näin ei appelsiini ihoa ei pääse syntymään sekä tuotteen sisältämät ravintoaineet ja yrtit tuhoavat jo olemassa olevaa selluliittia. Pidempi tuotteen yhtäjaksoinen käyttö parantaa tuloksia. Tuote on tehokkain markkinoilla oleva selluliitti pilleri ja täysin turvallinen 100 % luonnontuote. Kokeile myös Cellufree -geeliä, tuotteet toimivat yhdessä ja voimistavat vaikutusta!

KATSO MYÖS CELLUFREE -GEELI 

 

Cellufree -30 kapselia/stycken, ravintolisä/kosttillskot

Käyttöohjesuositus: Otetaan yhdestä kahteen (1-2) kapselia päivässä ruokailun yhteydessä/ Tag 1-2 stycken kosttillskott vid måltid

Varoitus:

- Cellufree-tuote ei ole tarkoitettu minkään sairauden hoitamiseen

- Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää;

- Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena;

- Ei alle 18-vuotiaalle

- Älä käytä tuotetta, jos sinetti on särkynyt

Huomautus allergikoille: Sisältää soijaa. Jokainen kapseli sisältää keskimääräisen määrän valkaisematonta lesitiiniä.

Förvaras svalt och torrt (under 30°C). Det är inte rekommenderat att överstiga den dagliga dosen. Kosttillskotten ersätter inte en varierad och balanserad kost och en hälsosam livsstil. Rådgör med din läkare eller apotekspersonal. Förvaras utom räckhåll för barn. Användas inte om det sigill är skadad. Produkten rekommenderas inte för minderåriga, under 18 år.

Not på allergiker: Innehåller soja.

Säilytys: Säilytetään kuivassa ja viileässä (alle 30 astetta celsiusta) paikassa

Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa

Ravintosisältö/Ingredients:

Sisällön määrä: 1200 mg/kapseli/stycke, 30 kapselia/purkki/stycken/burk, nettopaino/nettovikt 36g/purkki/burk

Ravintosisältö ja niiden määrät vuorokausiannoksessa (=2 kapselia/vrk/stycken/dag)  Intag per daglig dos:

Lesitiini/Lesitin , kapselin kuori/kapsel (liivate/gelatin, glyseriini/glyserin) total 2400 mg

Alkuperämaa/Ursprungsland: Englanti/England

Kirjoita oma arvostelu

Tervetuloa

Meiltä ostat turvallisesti, vain sitä mitä tilaat.

Ei pitkiä toimitussopimuksia, ei yllättäviä lisäveloituksia.

Maksupalveluistamme vastaa Suomalainen maksujenvälittäjä Checkout Finland Oy.

Ota yhteyttä

Kassa

Kassa