was added to your cart

Bust Boost Cream - Rintojen kiinteytysvoide

Saatavuus: Tuotetta ei ole varastossa

Tämä uskomaton rintojen kiinteytysvoide TOIMII paremmin kuin mikään mitä olet kokeillut tätä ennen. Tämä tuote todella toimii tehden rinnoistasi isommat ja kiinteämmät välittömästi

Tiedot

36,09 €

Nyt uskomaton rintojen terhakkuutta lisäävä geeli!

Tämä uskomaton rintojen kiinteytysvoide TOIMII paremmin kuin mikään mitä olet kokeillut tätä ennen. Tämä tuote todella toimii tehden rinnoistasi isommat ja kiinteämmät välittömästi. 

Bust Boost -voiteen ainutlaatuinen kaava saa aikaan uskomattoman nopeasti tuloksia. Voiteen vaikutus kestää koko päivän, voit toki lisätä sitä halutessasi. Voit käyttää voidetta ainoastaan silloin kun sinun pitää näyttää hyvältä tai vaikka joka päivä.

Voide kohottaa ja tiukentaa rintavarustasi ilman kirurgisia toimenpiteitä, aina silloin kun haluat!

Hiero Bust Boost voidetta rintoihisi ja huomaa kuinka rintasi terhakoituvat!

Markkinoilla ei ole vastaavaa tuotetta, miksi et tuntisi oloasi nuorekkaammaksi ja seksikkäämmäksi.

Ei ole väliä minkälainen ihosi on (vaalea,tumma, kuiva tai rasvainen) Bust Boost -voide toimii juuri sinulla. Se toimii myös iästä välittämättä, olit sitten 18- tai 80-vuotias, aina voit käyttää Bust Boost -voidetta kohottaaksesi ja tiukentaaksesi rintojasi ilman kirurgia tai silikooni ruiskeita.

Sisältö:

Vesi, kapryyli/kapriini/triglyseridi, glyserolistearaatti, setyylistearyylialkoholi, isopropyylimyristaatti, Ceteareth-20, setyylialkoholi, Wild Yam -uute, 2-bromo-2-nitropropaani-1,3-Diol (ja) metyyliparabeeni (ja) propyyliparabeeni (ja) fenoksietanoli, imidazolidinyyli-urea  Pakkauksen sisältö: 30ml
Parhaiden tulosten saavuttamiseksi levitettävä aamuisin ja iltaisin.

Innehåll:

Vatten, kapryl / kaprin / triglycerid, glycerylstearat, cetylstearylalkohol, isopropylmyristat, ceteareth-20, cetylalkohol, Wild Yam -extrakt,  2-bromo-2-nitropropan-1,3-diol  (och) metylparaben (och) propylparaben (och) fenoxietanol , imidazolidinyl urea. Innehåll: 30ml.. För bästa effekt, smörj in morgon och kväll.

Vastuuvapauslauseke: Tämän tuotteen sisällysluettelo on saatu valmistajalta ja ei ole tarkastettu mielihyva.fi toimesta. Tämä Bust Boost tuote ei ole tarkoitettu minkään sairauden hoitamiseen.  

  

Kirjoita oma arvostelu

Tervetuloa

Meiltä ostat turvallisesti, vain sitä mitä tilaat.

Ei pitkiä toimitussopimuksia, ei yllättäviä lisäveloituksia.

Maksupalveluistamme vastaa Suomalainen maksujenvälittäjä Checkout Finland Oy.

Ota yhteyttä

Kassa

Kassa