was added to your cart

Sun Kissed - Rusketus ilman aurinkoa, 30 kapselia

Saatavuus: Tuotetta ei ole varastossa

24,95 €

Hanki kaunis rusketus ilman aurinkoa!

Sun kissed pillerit  auttavat sinua saavuttamaan kauniin ja luonollisen rusketuksen. Rusketuksesi on paljon parempi ja kestävämpi kuin mitä saavutat suihkurusketuksella tai voiteilla, eikä sinulle jää mitään rusketusrajoja. Sun Kissed pillereillä vältät myös auringon ja solariumin tuottaman vaarallisen UV valon.

Ilman aurinkoa = turvallisempi rusketus = tasainen rusketus

Kaikki tiedämme että liika aurinko vahingoittaa ihoa altistaen ihosyövälle ja vanhentaa ihoa. Jokainen haluaisi terveellisen ja luonnollisen rusketuksen ilman haittavaikutuksia. Nyt se on mahdollista Sun Kissed pillereiden avulla.

Mikä on Betakaroteeni? 

A-vitamiinin esiaste betakaroteeni on vahva antioksidantti ja siksi se suojaa elimistöä tulehdustaudeilta, sydän- ja verisuonitaudeilta ja syövältä. Antioksidanttisesti betakaroteeni suojelee erityisesti keuhkoja ja vatsaa. Sillä on myös erinomainen kyky auttaa elimistöä selviytymään nopeasti vilustumistaudeista. Eräiden tutkimustulosten mukaan betakaroteeni vaikuttaa valkoisten verisolujen määrää lisäävästi ja saattaa siten auttaa AIDS-potilaita. Betakaroteeni muuttuu maksassa A-vitamiiniksi eikä ole myrkyllinen edes suurina annoksinakaan. Monet tutkimukset ovat osoittaneet betakaroteenin pystyvän alentamaan sydän- ja verisuonitautikuolleisuutta. Tämä selittyy sillä, että betakaroteeni erityisesti estää LDL-kolesterolin oksidoitumista, joka on pääasiallisin syy em tauteihin. Betakaroteenin on myös tutkimuksissa todettu estävän auringon infrapunasäteilyä. A- vitamiinin esiastetta, betakaroteenia on varsinkin keltaisissa hedelmissä, marjoissa (erityisesti tyrnissä) ja kasviksissa kuten porkkana, mutta myös parsakaalissa, pinaatissa, persiljassa ja lehtisalaatissa.

 

Miksi beetakaroteeni vaikuttaa ihon ruskettumiseen?

 

Beetakaroteeni muuttuu elimistössä ja varastoituu ihosoluihin jossa se kiihdyttää elimistön omaa pigmentin (melaniini) tuotantoa. Suurempi pigmenttien määrä johtaa ruskeampaan ihon väriin kun iho altistetaan auringolle tai solariumille. Elimistön ihonalainen rasvakerros värittyy beetakaroteenin käytön avulla ja siksi iho näyttää ruskealta. Beetakaroteeni-ravintolisä tekee rusketuksesta tasaisemman, syvemmän ja pitkäkestoisemman, varsinkin henkilöillä jotka normaalisti kokevat että auringonottoajasta ei ole tarpeeksi hyötyä.

 

Kuinka kauan kestää ennen kuin Beetakaroteeni alkaa vaikuttaa?

 

Optimaalisen rusketusprosessin saavuttamiseksi ja auringonottoajan lyhentämiseksi tulee beetakaroteeni-ravintolisää ryhtyä nauttimaan viikkoa ennen auringonottoa. Jatka sitten beetakaroteenin nauttimista myös auringonoton aikana ja sen jälkeen, jotta saavutat parhaat tulokset ja kestävän kullanruskean ihosävyn. Jos beetakaroteeni-ravintolisää nauttii jatkuvasti suositellun annostuksen mukaisesti on iho vastaanottavaisempi auringolle ja ruskettuu helpommin vahingoittumatta. Niinpä auringonottoaikaa voi lyhentää samalla kun saavuttaa kauniin rusketuksen. Tämä on toivottavaa varsinkin silloin kun käytetään solariumia usein tai matkustetaan etelän lomalle tavoitteena ruskettua pysyvästi ja nopeasti.

Kuinka Sun Kissed pillerit toimivat?

Tämä ihon terveyttä edistävä tuote sisältää karotiinia, vitamiineja ja luonnonlisäaineita, jotka tarjoavat sinulle luonnollisen tavan tummentaa ihosi pigmenttiä.

Englantilaisen tutkimuksen perusteella 87 % tuotetta käyttäneistä olivat tyytyväisiä sen tehoon. 

Sun Kissed  -30 kapselia/stycken, Ravintolisä/kosttillskot..

Käyttöohjesuositus Andvändning: Otetaan yksi (1) kapseli päivässä/ Tag 1 stycke kosttillskott:

Varoitus/Varning:

- Sun Kissed -tuote ei ole tarkoitettu minkään sairauden hoitamiseen

- Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää;

- Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena;

- Ei alle 18-vuotiaalle

- Älä käytä tuotetta, jos sinetti on särkynyt

Förvaras svalt och torrt (under 30°C). Det är inte rekommenderat att överstiga den dagliga dosen. Kosttillskotten ersätter inte en varierad och balanserad kost och en hälsosam livsstil. Rådgör med din läkare eller apotekspersonal. Förvaras utom räckhåll för barn.Användas inte om det sigill är skadad. Produkten rekommenderas inte för minderåriga, under 18 år.

Säilytys: Säilytetään kuivassa ja viileässä (alle 30 astetta celsiusta) paikassa

Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa

Ravintosisältö/Ingredients:

Sisällön määrä: 270 mg/kapseli/stycke, 30 kapselia/purkki/stycken/burk, nettopaino/nettovikt  8,1g/purkki/burk

Ravintosisältö ja niiden määrät vuorokausiannoksessa (=1 kapseli/vrk/stycke/dag) Intag per daglig dos:

Beetakaroteeni/betakaroten  5mg,

Kapseli/kapsel: mikrokiteinen selluloosa/ mikrokristallin cellulosa, muunneltu maissitärkkelys/variant majs stärkelse, magnesiumstearaatti/magnesium stearat.

Alkuperämaa/Ursprungsland: Englanti/England

  

 

 

Kirjoita oma arvostelu

Tervetuloa

Meiltä ostat turvallisesti, vain sitä mitä tilaat.

Ei pitkiä toimitussopimuksia, ei yllättäviä lisäveloituksia.

Maksupalveluistamme vastaa Suomalainen maksujenvälittäjä Checkout Finland Oy.

Ota yhteyttä

Kassa

Kassa