was added to your cart

Size Gain Pills Plus - Peniksen pidennysvalmiste 30 tabl

Saatavuus: Tuotetta ei ole varastossa

Haluatko pysyvästi pidemmän ja paksumman peniksen?

100% luonnollisen ja lääketieteellisesti testatun Size Gain Pills-ohjelman avulla saat jopa 7 cm pidemmän ja 25% paksumman peniksen. Saavutetut tulokset ovat pysyviä ja ohjelma on maineikkaiden andrologian alan lääkäreiden suosittelema.

Tiedot

34,50 € Alennettu hinta!

69,00 €

Haluatko pysyvästi pidemmän ja paksumman peniksen?

100% luonnollisen ja lääketieteellisesti testatun Size Gain Pills-ohjelman avulla saat jopa 7 cm pidemmän ja 25% paksumman peniksen. Saavutetut tulokset ovat pysyviä ja ohjelma on maineikkaiden andrologian alan lääkäreiden suosittelema.

Ainutlaatuisen size Gain Pills-kaavan ansiosta saavutat peniksenkasvua niin pituudessa kuin paksuudessakin. Tieteellisesti kehitettyjen ohjelmiemme eri ainesosat kasvattavat verenkiertoa peniksessä täyttäen koko paisuvaiskudoksen, jonka seurauksena saavutetaan pidempi ja paksumpi penis.

Kiitos mullistavan ja 100% luonnollisen sekä turvallisen Size Gain Pills-ohjelmanansiosta on mahdollista saada isompi penis ilman kirurgisia toimenpiteitä, painonnousua tai penispumppuja. Nyt peniksen koon suurentaminen on todella helppoa ja turvallista ilman haittavaikutuksia. Älä enää koskaan tunne häpeää peniksesi koosta.

Tuotteen hyödyt:

  • Pysyvästi pidempi ja paksumpi penis
  • Kovempia ja vahvempia erektioita
  • Pidempiä ja hallittavimpia siemensyöksyjä
  • Parempaa kestoa ja suurempaa seksuaalista halukkuutta
  • Intensiivisempiä ja miellyttävämpiä orgasmeja
  • Nostaa seksuaalista itseluottamusta

 

Sizegain-pillereiden avulla kehon testosteronipitoisuus kasvaa, jonka tuloksena peniksen erektio ja alueen verenkiertoelimistö vahvistuvat huomattavasti.

Sizegain Plus vahvistaa peniksen alueen herkkää kudosta 100% luonnonmukaisesti ja turvallisesti. Peniksen paisuvaiskudos kasvaa voimistuneen verenkierron tuloksena. Peniksen alueen kudokset lisääntyvät, jolloin penis kasvaa sekä pituutta että paksuutta. 

 

Vain peniksen koon suurentamiseen keskittynyt johtava yhtiö, kuten Naturmedicalvoi tarjota sinulle kaavan korkealuokkaisista ainesosista ja taata sinulle verrattomia tuloksia.. Size Gain Pills sisältää juuri ne ainekset joita tarvitaan nopeassa, tehokkaassa ja pysyvässä kasvussa.

Pillerimme on valmistettu GMP laatumerkin korkealuokkaisten standardien mukaisesti. Size Gain Pills ei vaaranna terveyttäsi eikä aiheuta sivuvaikutuksia lyhyellä tai pitkällä aikavälillä.

Naturmedical Corp on ainoa yritys jolla on varaa tarjota sinulle korkealuokkainen laatutakuu. Naturmedical on luonut ainutlaatuisen systeemin tuotteidensa valmistukseen, hallintoon ja kaupallistamiseen. Kiitos GMP standardien (Good Manufacturing Practices=hyvät valmistusmenetelmät) me voimme tarjota sinulle korkealuokkaisen tuotteen.

Tulokset alkavat näkyä kahden viikon jälkeen tuloksena Siza Gain Pills-kuurissa. Ohjelmaa pidetään markkinajohtajana nopeiden ja hyvien tuloksiensa ansiosta. Tulokset vaihtelevat kuitenkin ihmisestä riippuen, johtuen erilaisista ruokailutottumuksista, geeniperimästä, terveydentilasta jne. Parhaan tulokseen saavuttamiseksi on suositeltavaa että hoitoa jatketaan 4 tai 6 kuukautta.

Size Gain Plus ainesosat:

Tribulus Terrestristä:

on Aasiassa käytetty vuosituhansia libidon vahvistamiseen. Lukuisissa tutkimuksissa on osoitettu Tribulus Terrestriksen lisäävän seksuaalista halukkuutta ja hedelmällisyyttä. 

Ginkgo Biloba:

Ginkgoa on käytetty perinteisessä kiinalaisessa lääketeteessä yli 5000 vuoden ajan. Viimeisten 30 vuoden ajan yli 300 tutkimuksessa on voitu osoittaa Ginkgon auttavan monissa elimistön häiriötiloissa. Viime aikoina ainesosa on saanut runsaasti huomiota muistinvirkistäjänä aivojen verenkiertoa lisäävän vaikutuksensa vuoksi. Ginkgo parantaa myös ääreisalueiden verenkiertoa, hapenottokykyä ja genitaalialueen verenkiertoa. Sen korkea antioksidanttipitoisuus auttaa taistelemaan vanhenemista, apeutta ja energianpuutetta vastaan. Äskettäisen tutkimuksen mukaan 78% erektio-ongelmista kärsivistä miehistä huomasi tilansa parantuneen Ginkgon käytön aloitettuaan. Ginkgo Biloban on osoitettu olevan erinomainen keino parantaa mielen tasapainoa ja verenkiertoa, sekä vähentää vanhenemisen, väsyneisyyden ja energianpuutteen tuntemuksia. 

Panax ginseng: 

Panax ginsengiä on käytetty yli 2000 vuoden ajan Kiinassa seksuaalihalujen, viriiliyden ja pitkäikäisyyden kasvattamiseen.
Kasvia on kansanomaisesti käytetty miehisen suorituskyvyn parantamiseen. Kasvin seksuaalista halukkuutta stimuloiva vaikutus on huomattu myös lukuisissa lääketieteellisissä tutkimuksissa.
Panax ginseng kiihdyttää myös valkosolujen tuotantoa, sekä vahvistaa kehon omaa immuunijärjestelmää.

Epimedium Macranthum:

Tutkimuksissa on havaittu epidemium macranthumin kiihdyttävän elimistön seksuaalihormoonituotantoa. Kasvin juuri kasvattaa siemennesteen tuotantoa, vahvistaa eturauhasen toimintaa, sekä kasvattaa miehen viriiliyttä.
Myös kasvin lehtiä käytetään luonnonmukaisena sukupuolihalujen kasvattajana. 

Bioperine:

Bioperiiniä saadaan piperiinistä, mustapippurin pääasiallisesta alkaloidista. Piperiini kerätään sademetsissä kasvavista pippuriköynnöksistä. Kasvia tavataan Intiassa ja Jaavalla. Aleksanteri Suuri toi kasvin Kreikkaan. Keskiajalla tätä eksoottista kasvia käytettiin Euroopassa maksuvälineenä. Kasvin suuri arvo oli yksi niistä syistä, jotka ajoivat portugalilaiset etsimään kasvia Afrikan rannikon saarilta. Bioperiini on patentoitu uusi ja vallankumouksellinen raaka-aine, joka parantaa muiden valmistusaineiden imeytymistä elimistöön. Bioperiini nopeuttaa ja parantaa tuloksia uskomattomalla tavalla. 

Paketin koko: 1 paketti sisältää 30 tablettia.

Annostus: 1 tabletti päivässä. 

Ravintolisä - Size Gain Plus -30 kapselia

Käyttöohjesuositus: Otetaan yksi (1) kapseli päivässä ruokailun yhteydessä tai lääkärin ohjeiden mukaisesti

Varoitus:

- Size Gain Plus -tuote ei ole tarkoitettu minkään sairauden hoitamiseen

- Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää;

- Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena;

- Ei alle 18-vuotiaalle

- Tarkasta ennen käyttöä ettet ole allerginen millekään tuotteen sisältämälle ainesosalle

- Varmista lääkäriltäsi tuotteen soveltuvuus, jos käytät antikoagulantti -tuotteita

- Älä käytä tuotetta, jos sen sinetti on rikki 

Säilytys: Säilytetään kuivassa ja viileässä (alle 30 astetta celsiusta) paikassa

Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa

Ravintosisältö/Ingredients:

Sisällön määrä: 1150 mg/kapseli, 30 kapselia/purkki, nettopaino 34,50 g/purkki

Ravintosisältö ja niiden määrät vuorokausiannoksessa (=1 kapseli/vrk):

Tribulus terrestris L. 256 mg, Panax ginseng C.A. Meyer 192 mg, HPMC (E464) 150 mg, Turnera Diffusa Wild. Ex Schult 139 mg, Serenoa Repens (W.Bartram) Small 139 mg, Maltodextrin 100 mg, Microcellulose (E460i) 100 mg, Ginkgo Biloba L. 64 mg, Bioperine (Piper nigrum L.) 10 mg

Alkuperämaa: Hollanti

Vastuuvapautuslauseke: Tuote on testattu valmistajan toimesta, myyjä ei vastaa tuotteen sisällöstä. Tämän tuotteen tulokset ovat käyttäjien mielipiteitä ja eivät välttämättä ole monistettavissa kaikille käyttäjille.

Kirjoita oma arvostelu

Tervetuloa

Meiltä ostat turvallisesti, vain sitä mitä tilaat.

Ei pitkiä toimitussopimuksia, ei yllättäviä lisäveloituksia.

Maksupalveluistamme vastaa Suomalainen maksujenvälittäjä Checkout Finland Oy.

Ota yhteyttä

Kassa

Kassa