was added to your cart

HealthyCell ® Paranneltu päivittäinen multivitamiini

Saatavuus: Tuotetta ei ole varastossa

HealthyCell ® Paranneltu päivittäinen multivitamiini-/multimineraali-/soluterveysyhdiste - Ikääntymistä estävä (anti-aging) - Soluja edistävät ja ravitsevat vitamiini

Tiedot

39,00 €
On sale

-10,00 €

49,00 €

  • Päivittäinen suojaava multivitamiini-, multimineraali-, fytoravinteinen ravintolisä solujen terveyttä varten.
  • Entsyymejä, probiootteja ja erityisiä hedelmäuuteita, jotka parantavat imeytymistä ja kantasolujen ravitsemusta. Telomeerien pituiset ravinteet. 
  • Paras multivitamiini naisille ja miehille – aamu- ja ilta-annokset 24 tunnin ravitsemussykliä varten, yli 90 ravintoaineen kokoelma. Paljon vitamiineja energiaan, paljon vitamiineja terveelle iholle ja hiuksille.
  • Kehittäjänä Nobel-ehdokas, johtava kantasolututkija, lääketieteen tohtori Vincent Giampapa, HealthyCell on kaikista kokonaisvaltaisin saatavilla oleva multivitamiini-/multimineraal-/fytoravinnetuote soluterveyttä varten.
  • Riippumattomassa kansallisessa tutkimuksessa todettu vaikutuksina parempi unenlaatu, enemmän energiaa, parempi keskittymiskyky, vahvemmat hiukset ja kynnet sekä terveemmän näköinen iho. Vegaaninen. Riippumattomasti testattu. Ei sisällä gluteenia, pähkinää, maapähkinää, raskasmetalleja, maitotuotteita, kananmunaa, kalaa, äyriäisiä, soijaa, vehnää, mikrobista saastetta. Ei keinotekoisia säilöntäaineita, väriaineita tai makuaineita.

Tärkeää tietoa

Turvallisuus
Keskustele lääkärisi kanssa ennen lisäravinteiden käytön aloittamista. Raskaana olevien ja imettävien naisten tulee konsultoida lääkäriä ennen minkään ravintolisän ottamista. Myös verta hyydyttäviä lääkkeitä tai masennuslääkkeitä ottavien potilaiden tulisi keskustella lääkärin kanssa ennen ravinteiden ottamista.

Indikaatio
HealthyCell ®, päivittäinen multivitamiini-/multimineraaliyhdistelmä, on suunniteltu optimoimaan ravitsemuksesi ja parantamaan terveyttäsi ja solujesi elämäö joka tasolla – solujen, jotka ovat ihmiskehon tärkein rakennuspalikka.

Ainesosat
VITAMIINIT: Vitamiini A (luonnollinen betakaroteeni) Vitamiinin C (kalsiumaskorbaatti) Vitamiini D (ergokalsiferoli) Vitamiini E (luonnollinen tokoferoli) Vitamiini K (fyllokinoni) Tiamiin (tiamiinipyrofosfaatti) Riboflaviini Niasiini (niasinamidi) Vitamiini B6 (pyridoksaali-5-fosfaatti) Folaatti (foolihappo) Vitamiini B12 (metyylikobalamiini) Biotiini Pantoteenihappo - MINERAALIT: Kalsiumjodidi (kaliumjodidi & levästä) Magnesium (magnesiumoksidi ja glysinaatti) Sinkki (sinkkiglysinaattii) Seleeni (selenometioniini) Kupari (kuparilysinaatti) Mangaani (mangaaniglukonaatti) Kromimolymbdeeni (natriummolymbdaatti) - TELOMEERISET RAVINTEET: Portulakkauute, Kurkumanjuuriuuute, Cayenne-pippurin hedelmä Vanadiini Sarviapilansiemen Maarianohrakeuute Purasruohonsiemenöljy Iltahelokkiöljy KALOREITA RAJOITTAVAT RAVINTEET: Trans-resveratroli 99% Pterostilbeeni Fisetiini Alfalipoiinihappo Koentsyymi Q10 Betaiini HCI Rikki L-karnitiinitartraatti Asetyyli-L-karnitiini HCI ANTIOKSIDANTIT: Antosyaanit Ginko biloban lehtiuute Parsakaali Lehtikaali Retiisikonsentraatti Rypäleenkuoriuute Tomaatin lykopeeniuute Rosmariini 4:1 -uute Männynkuoriuute Luteiini Vihreä ohranruoho DNA:N KORJAUS: Melatoniini Inositoliheksafosfaatti Sinapin viheruute Kversetiini-dihydraatti KANTASOLUJEN YLLÄPITO: Chlorellalevä Spirulinalevä Klamath-sinilevä Fukoksanthiinimerilevä Ruskea merileväuute SOLUJEN TASAPAINOTU: Gotu kolan lehtiä Vihreä teeuute DMAE bitartraatti Cordyceps-sieniuute Vihreää kahvipapu-uute L-Glutamiini L-Teaniini 5-HTP Jujubesiemenuute Tauriini L-Arginiini L-Ornitiini Kasviperäinen unisekoitus (passiokukka, sitruunamelissa, kamomillan kukka & unikonsiemen) Punainen merileväuute IMEYTYMISENTEHOSTAJAT: Bacillus coagulans -bakteerit Mustapippurinhedelmäuute Astragalus membranaceus Panax notoginseng Triphala Artisokanlehtiuute Amylaasi Neutraali proteaasi Sellulaasi Laktaasi Lipaasi

Käyttöohjeet
Ota kaksi (2) aamutablettia aamulla aamiaisen kanssa ja kaksi (2) iltatablettia illallisen kanssa, tai iltapalan yhteydessä ennen nukkumaan menoa. Kuten mikä tahansa elämäntapamuutos, HealhtyCelliin ® tottuminen voi viedä aikaa. Pidä mielessä, että oma biologinen rytmisi muokkautuu myös kuurin mukaan.

Vastuuvapauslauseke
Myydään vain 18 vuotta täyttäneille.

Tuotekuvaus

HealthyCell® on huippuluokan päivittäinen multivitamiini-/multimineraalikoyhdistelmä, jonka on suunnitellut Nobel-ehdokas, johtava kantasolututkija tohtori Vincent Giampapa (lääketieteen tohtori). Se on tehty yli 90 mineraalin, entsyymin ja fytoravinteen sekoituksesta – yhdistelmä, joka ei ole saatavilla missään muussa päivittäisessä multivitamiini- ja multimineraalituotteessa.
Tämä kehittynyt ravintolisä tukee solujen jokaisen tason terveyttä – solut ovat tärkein kehon rakennusaine, jotka muodostavat jokaisen elimen ja kudoksen. Ainesosien synergia pohjautuu 30 vuoden tutkimustuloksiin soluterveydessä.

Terveysvaikutukset voi nähdä ja tuntea: 
• lisää energiaa
• parempi unenlaatu
• terävämpi keskittymiskyky 
• vahvemmat hiukset ja kynnet
• terveemmän näköinen iho 

Optimi soluterveys tarvitsee oikeita vitamiineja, mineraaleja ja ravinteita. HealthyCell® sisältää yli 90 ravintoainetta kuten: 
• 64 kasvipohjaista ainesosaa, jotka parantavat soluterveyttä 
• 13 vitamiinia elimille - 9 mineraalia solutoiminnoille
• 5 entsyymiä ravinteiden imeytymiselle ruoansulatuksessa

HealthyCelliä® pidetään monien mielestä parhaana multivitamiiniravintolisänä sekä miehille että naisille. Kansallisessa tutkimuksessa suurin osa 40–60-vuotiaista naisista ja miehistä, jotka ottivat Healthy Celliä®, sanoivat huomanneensa välittömiä ja pysyviä parannuksia unessa, energiassa ja keskittymiskyvyssä. *
Tohtori Giampapa on ikääntymistä estävän lääketieteen kärkinimiä. Hän on Anti-Aging-lääketieteen instituutin johtaja ja ollut perustamassa Amerikan Anti-Aging-lääketieteen akatemiaa ja Amerikan Anti-Aging-lääketieteen komitean ensimmäinen puheenjohtaja.
Joten jos etsit loistavaa ja kokonaisvaltaisinta multivitamiini-/multimineraalituotetta, HealthyCell on paras vaihtoehto. TILAA NYT!

Kirjoita oma arvostelu

Tervetuloa

Meiltä ostat turvallisesti, vain sitä mitä tilaat.

Ei pitkiä toimitussopimuksia, ei yllättäviä lisäveloituksia.

Maksupalveluistamme vastaa Suomalainen maksujenvälittäjä Checkout Finland Oy.

Ota yhteyttä

Kassa

Kassa