was added to your cart

Phiero Woman -Feromoni tuoksu

Huom: Viimeinen tuote varastossa!

Naiset ympäri maailman ovat yhtä mieltä siitä, että Phiero Woman on tehokkain feromonituoksu miesten viettelyyn ainutlaatuisen ja tehokkaan koostumuksensa, laatunsa ja miellyttävän tuoksunsa ansiosta.

Tiedot

59,00 €

Naiset ympäri maailman ovat yhtä mieltä siitä, että Phiero Woman on tehokkain feromonituoksu miesten viettelyyn ainutlaatuisen ja tehokkaan koostumuksensa, laatunsa ja miellyttävän tuoksunsa ansiosta.


Nykyisin kaikki naiset ovat yhtä mieltä siitä, että tuloksien perusteella Phiero Woman on markkinoiden paras feromonituoksu. Se on kaikkein tehokkain miesten viettelyssä sen vaikuttavan ja ainutlaatuisen koostumuksen sekä vertaansa vailla olevan tuoksun ansiosta. Kaikki tämä yhdessä on menestyksen takuu käyttäjälleen.

Patentoidun ja uudistetun Phiero Woman- tuoksumme koostumuksen ansiosta onnistut nyt kasvattamaan huomattavalla tavalla viehätysvoimaasi, saat lisää itseluottamusta, parannat seksuaalisia suhteitasi ja tuotat enemmän mieltymystä partnerillesi.

Ainoastaan meidän kaltaisemme vakavasti otettava yritys voi tarjota uudistetun, 100 % luonnollisen ja ainutlaatuisen koostumuksen, joka sisältää korkealuokkaisia feromoneja ja takaa vertaansa vailla olevat tulokset. Phiero Womanin neljän feromonin yhdistelmällä saadaan maksimoidut tulokset, sillä feromonien suurempi lukumäärä takaa suuremmat menestymisen mahdollisuudet.

Jokainen ihminen on ainutlaatuinen, kuten tapana on sanoa. Tämä näkyy myös feromonien mielenkiintoisessa maailmassa. Kaikki elimistöt eivät vastaa samalla tavalla samoihin virikkeisiin; on feromoneja jotka tehoavat erinomaisesti joihinkin yksilöihin, kun taas toisiin niillä ei ole minkäänlaista vaikutusta. Mutta Phiero Womanilla on vaikea epäonnistua, sillä sen koostumus on laadittu neljästä ainutlaatuisesta ja patentoidusta feromonista, joiden ansiosta mahdollisuudet epäonnistumiseen vähenevät minimiin.

Estratetraenoli- Ihmisen tuottamista feromoneista voimakkain. Aiheuttaa välittömän seksuaalisen kiinnostuksen vastakkaisessa sukupuolessa. Aikaansaa lisäksi voimakkaan rentoutumisen ja hyvänolon tunteen, joka saa miehet haluamaan feromonia tuottavaa naista. 

Androstenoni - Voimakas testosteronijohdannainen feromoni, joka aikaansaa hallitsemisen ja pelottavuudenkin tuntemuksia vastaanottajissaan. Ainesosa tekee käyttäjästään voimakkaamman oloisen. Feromoni saa vastakkaisen sukupuolen kiinnostumaan käyttäjästään seksuaalisesti samalla, kun viestittää vahvuudesta ja ylempiarvoisuudesta saman sukupuolen edustajille. Feromoni ei ole vaikutukseltaan yhtä voimakas naisen ovulaation aikana. Androstenonin aistiminen on geneettinen ominaisuus, josta syystä toiset yksilöt reagoivat siihen muita voimakkaammin.

A - keto - Tunnetaan “rakkauden feromonina” aiheuttamiensa tunteiden ja reaktioiden vuoksi. Luo miellyttäviä ja mukavia tilanteita. Tekee aistijoistaan rauhallisempia ja rentoutuneempia laskien samalla näiden sykettä. Feromoni lievittää myös kuukautisvaivoja. Seksuaalisen halun tuntemukset, mielen kirkkaus, sekä visuaalinen kapasiteetti kasvavat feromonin ansiosta.

Delta 16 - OL  

Keskivahva feromoni, joka lisää sosiaalisuutta ja ihmisten välistä luottamusta. Tunnetaan ”kommunikaatioferomonina” sosiaalista jäätä rikkovien ominaisuuksiensa vuoksi. Feromoni tekee käyttäjästään viehättävämmän muiden silmissä ja vahvistaa romanttisten, yhteenkuuluvuuden ja empatian tuntemuksia.

Feromoni luo käyttäjälleen nuoren ja terveen imagon, jolloin viehätysvoima entisestään kasvaa.

 

Feromonit ovat kehon tuottamia kemiallisia ainesosia, joita erittyy omassa elimistössämme (näin tapahtuu useilla eläinkunnan lajeilla) ja joiden tarkoituksena on vastakkaisen sukupuolen houkutteleminen tämän hajuaistin kautta.

Phiero Woman-feromonituoksu jäljittelee täysin uskollisesti näitä tuoksuja, jotta miehet tuntisivat enemmän vetovoimaa ja kiinnostusta sen käyttäjää kohtaan

 

Ihmiset aistivat feromonien tuottaman kemiallisen tuoksun nenäkäytävässä sijaitsevanvomeronasaalisen elimen (VNO) kautta. Tämä elin tunnetaan paremmin ”kuudentena aistina”. Elin löydettiin vuonna 1703 ja se on yhteydessä hermopäätteiden kautta hypotalamukseen (aivojen osa joka säätelee tunteita ja seksuaalista kiihottumista). Myöhemmin voitiin osoittaa sen vastaanottavanferomoneja ja kontrolloivan tunteita, kuten pelkoa tai seksuaalista halua.

Phiero Womanin koostumus on suunniteltu vaikuttamaan välittömästi vomeronasaaliseen elimeen ja aktivoimaan sen toiminnanElin aikaansaa miehissä välittömästi kiinnostuksen tuoksun käyttäjää kohtaan. Huomattakoon, että miehen ja naisen välinen kiinnostus ei perustu ulkonäköön tai muihin ulkonaisiin tekijöihin, vaan kyseessä on täysin luonnontieteellinen ilmiö.

 

 

Phiero Womanilla on miellyttävä ja elegantti tuoksu, sekä paranneltu ja innovatiivinen neljä eri feromonia sisältävä koostumus. Tämä kaikki tekee Phiero Womanista ainutlaatuisen tuotteen, joka nyt tarjoaa käyttäjilleen vieläkin enemmän mahdollisuuksia.

 
q Lisää seksuaalista itsetuntoa ja itsevarmuutta
q Miesten kasvavan kiinnostuksen sinua kohtaan
q Lisävarmuutta sängyssä
q Enemmän seksuaalisia suhteita
q Etumatkaa muihin naisiin nähden.
q Lisää viehätysvoimaa

 

 Linkki Ilta-Sanomien juttuun Phiero Womanista! 

Kirjoita oma arvostelu

Tervetuloa

Meiltä ostat turvallisesti, vain sitä mitä tilaat.

Ei pitkiä toimitussopimuksia, ei yllättäviä lisäveloituksia.

Maksupalveluistamme vastaa Suomalainen maksujenvälittäjä Checkout Finland Oy.

Ota yhteyttä

Kassa

Kassa