was added to your cart

Feminil - markkinoiden tehokkain halunlisääjä

60,48 €

Mistä Libidon katoaminen johtuu?

Monet naiset kokevat jossakin vaiheessa elämäänsäseksuaalisen halukkuuden ja tyydyttyneisyyden vähenemisen. Iän myötä seksuaalisuus vähenee, joka ilmenee kiihottuneisuuden, lubrikaation, verenkierron ja orgasmien intensiteetin, mutta myös halukkuuden vähenemisenä. Erilaisista taustalla vaikuttavista tekijöistä tärkeimmät ovat stressi, masennus ja ahdistus. Suurin osa naisista ei kiinnitä seksuaalisen halukkuuden vähenemiseen sen enempää huomiota ajatellessaan ongelman korjaamisen olevan äärimmäisen vaikeaa. Seksuaalinen halukkuus on kuitenkin hyvin tärkeä tekijä parisuhteessa. Ilman halukkuutta on lähes mahdotonta kiihottua ja saavuttaa orgasmi. Todellisuudessa lukuisat pariskunnat kärsivät epätyydyttävästä seksielämästä halujen puutteen vuoksi. Monissa tapauksissa seurauksena on ahdistuneisuutta ja itsetunnon huononemista.

Feminil ainutlaatuisen koostumuksen ansiosta on mahdollista kasvattaa libidoa ja seksielämän laatua huomattavalla tavalla. Tuotteen sataprosenttisen luonnonmukaisen koostumuksen avulla verenkierto kiihtyy ja klitoriksen kiihottuneisuus kasvaa, PMS-oireet ja vaihdevuosien vaikutukset lievittyvät sekä hedelmällisyys kasvaa lisääntymiselinten vahvistuessa. 

Libidolla tarkoitetaan yleensä seksuaalista halukkuutta, seksuaalista käyttytymist. Libido yhdistetään myös psyykkiseen, fysiologiseen ja emotiiviseen energiaan. Monet naiset haluaisivat vahvistaa tai saada takaisin libidonsa. Ratkaisu on nimeltään Feminil.

Feminil on naisen libidon vahvistamiseen tarkoitettu, kasvipohjaisista ainesosista valmistettu tuote. Tuotteen avulla seksuaalinen halukkuus kasvaa. Feminil toiminta perustuu hormonitasapainon tasoittamiseen.

Kuinka  Feminil toimii?

Tuotteen teho perustuu sen laadukkaisiin, kasviperäisiin raaka-aineisiin, jotka ovat tarkoitettu nimenomaan naisen seksuaalisuuden halukkuuden lisäämiseen.

Feminil on tarkoitettu lisäämään naisen seksuaalista halukkuutta, sekä tasoittamaan hormonaalisen kuukausikierron aiheuttamia mielialavaihteluita. Feminil-kapseleita (30 kapselia/pakkaus) nautitaan yksi päivässä.

 

 

  • Yleisen seksuaaliterveyden parantuminen
Feminil lisää seksuaalista halukkuutta ja parantaa hormonaalista tasapainoa. Tämän seurauksena seksin aikana koettu nautinto kasvaa huomattavasti. .
  • Vahvistunut libido, luonnollinen lubrikaatio ja kasvanut tuntoherkkyys
Feminil avulla verenkierto lisääntyy ja lihasjännitys vähenee, jonka seurauksena luonnollinen lubrikaatio, sekä tuntoherkkyys kasvavat. Tämän tuloksena libido ja seksuaalinen energiataso vahvistuvat. .
  • PMS-oireiden sekä vaihdevuosien sivuvaikutuksien lieveneminen
Feminil sisältämät ainesosat lievittävät PMS-oireita normalisoimalla elimistön estrogenitasoa. Tuotteen avulla myös vaihdevuosiin kuuluvat kuumat aallot lievittyvät.
  • Seksuaalisen energiatason kasvu
Osa Feminil ainesosista, kuten tribulus terrestris, nostaa elimistön testosteronitasoa, tasapainottaa mineraaliarvoja ja puhdistaa verisuonia. Tämän seurauksena on seksuaalisen halukkuuden lisääntyminen, sekä seksin aikana koetun mielihyvän voimistuminen.
  • Ilman sivuvaikutuksia Kasvipohjaisista ainesosista koostuvan Feminil käytöllä ei ole minkäänlaisia sivuvaikutuksia.

 

Sisältö: 

 Maca (LEPIDIUM Meyenii Walp) – Maca (Lepidium peruvianum Chacón, = L. meyenii Walpers)on Perun ja Bolivian Andeilla kasvava viljelykasvi. Kasvia käytetään ruoanvalmistukseen, mutta sen juurien uskotaan sisältävän seksuaalisuutta vahvistavia ainesosia. Kasvin vaikuttaa monella tapaa hyödyllisesti, mm. vähentämällä stressiä, lisäämällä hedelmällisyyttä ja seksuaalista halukkuutta, torjumalla PMS-oireita, säätelemällä kuukausikiertoa, sekä torjumalla vaihdevuosien sivuvaikutuksia. Kasvi sisältää runsaasti energiaa.

Niasiini (Nikotiinihappo) - Niasiini, nikotiinihappo B3-vitamiini tai PP-vitamiinini on vesiliukoinen vitamiini, jonka sivutuotteet NADH, NAD+, NADPH ja NADP+ ovat tärkeässä osassa solun energia-aineenvaihdunnassa ja DNA:n valmistuksessa. B3-vitamiiniin kuuluvan nikotiiniamidin tai niasiiniamidin kemiallinen kaava on C6H6NO2. Niasiini osallistuu myrkkyjen poistoon elimistöstä, sekä esteroidien tuotantoon. Niasiinilla on oleellinen osa kasvun aikana. Nikotinamidia ja nikotiinihappoa saadaan luonnosta; nikotiinihappoa erityisesti kasveista ja nikotinamidia eläimistä.

Ginkgo Biloba –Ginkgoa on käytetty perinteisessä kiinalaisessa lääketeteessä yli 5000 vuoden ajan. Viimeisten 30 vuoden ajan yli 300 tutkimuksessa on voitu osoittaa Ginkgon auttavan monissa elimistön häiriötiloissa. Viime aikoina ainesosa on saanut runsaasti huomiota muistinvirkistäjänä aivojen verenkiertoa lisäävän vaikutuksensa vuoksi. Ginkgo parantaa myös ääreisalueiden verenkiertoa, hapenottokykyä ja  genitaalialueen verenkiertoa. Sen korkea antioksidanttipitoisuus auttaa taistelemaan vanhenemista, apeutta ja energianpuutetta vastaan.

Herba Epimedii extract – Melko harvinainen kasvi, joka vahvistaa aivolisäkkeen, munuaisten ja lisämunuaisten toimintaa. Tasoittaa myös sydämen rytmiä ja  kasvattaa voimakkaasti yleistä energiatasoa. Kasvia käytetään yleisesti rintakipujen, keuhkoputkentulehduksen ja neurastenian hoitoon. Kasvin ainesosilla on myös tärkeä rooli seksuaalisuudessa.

Herba Tribulus Terrestris-uute - Tribulus Terrestris on Aasiassa käytetty vuosituhansia libidon vahvistamiseen. Lukuisissa tutkimuksissa on osoitettu Tribulus Terrestriksen lisäävän seksuaalista halukkuutta ja hedelmällisyyttä. Nykyään kasvia käytetään useissa lääketieteellisissä hoidoissa kehon mineraalitasapainon tasoittamiseen, verisuonten puhdistamiseen ja, ennen kaikkea, testosteronitason kohottamiseen. Naisilla kasvi lisää seksuaalista halukkuutta ja seksin aikana koettua nautintoa.

Astragalus Membranaceus – Tunnetaan myös nimellä  Huang Qi, Bei Qi, tai Hwanggi. Perinteisessä kiinalaisessa lääketieteessä kasvin juuria käytetään erilaisten kiputilojen, sydäntaudin, maksasairauksien, munuaissairauksien, syövän ja immuniteettijärjestelmän epätasapainon hoitoon. Joidenkin tutkimuksien mukaan kasvi parantaa myös siemennesteen laatua, vähentää verenpainetta, vahvistaa sydämen toimintaa, sekä parantaa  HIV-positiivisten immuniteettijärjestelmää.

Bioperiini Ainesosa saadaan piperiinistä, mustapippurin pääasiallisesta alkaloidista. Piperiini kerätään sademetsissä kasvavista pippuriköynnöksistä. Kasvia tavataan Intiassa ja Jaavalla. Aleksanteri Suuri toi kasvin Kreikkaan. Keskiajalla tätä eksoottista kasvia käytettiin Euroopassa maksuvälineenä. Kasvin suuri arvo oli yksi niistä syistä, jotka ajoivat portugalilaiset etsimään kasvia Afrikan rannikon saarilta. Bioperiini on patentoitu uusi ja vallankumouksellinen raaka-aine, joka parantaa muiden valmistusaineiden imeytymistä elimistöön. Bioperiini nopeuttaa ja parantaa tuloksia uskomattomalla tavalla.

 

Ravintolisä - Feminil -30 kapselia

Käyttöohjesuositus: Otetaan yksi (1) kapseli päivässä ruokailun yhteydessä tai lääkärin ohjeiden mukaisesti

Varoitus:

- Feminil -tuote ei ole tarkoitettu minkään sairauden hoitamiseen

- Käänny lääkärisi puoleen ennen tuotteen käyttöä, jos olet raskaana, imetät, käytät muita lääkkeitä tai sinulla on jokin erityissairaus. Lopeta käyttö kaksi viikkoa ennen leikkausta.

- Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää;

- Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena;

- Ei alle 18-vuotiaalle

- Varmista lääkäriltä tuotteen käyttö, jos käytät antikoagulantti -tuotteita

- Tarkasta ennen käyttöä ettet ole allerginen millekään tuotteen sisältämälle ainesosalle

- Älä käytä tuotetta, jos sen sinetti on rikki

Säilytys: Säilytetään kuivassa ja viileässä (alle 30 astetta celsiusta) paikassa

Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa

Ravintosisältö/Ingredients:

Sisällön määrä: 1058 mg/kapseli, 30 kapselia/purkki, nettopaino 31,74 g/purkki

Ravintosisältö ja niiden määrät vuorokausiannoksessa (=1 kapseli/vrk):

Malt dextrin 400 mg, Maca (Lepidium Meyeni Walp) 150 mg, HPMC (E464) 150 mg, Microcellulose (E460i) 100 mg, Niacin (Nicotinic Acid) 50 mg (277,8%), Tribilus Terrestris L. 50 mg, Ginkgo Biloba L. 49 mg, Serenoa Repens (W. Bartram) Small 37,25 mg, Turnera Diffusa Wild. Ex Schult 37,25 mg, Astragalus Membranaceus Bunge 24,50 mg, Bioperine (Piper nigum L.) 10 mg

Alkuperämaa: Hollanti

Kirjoita oma arvostelu

Tervetuloa

Meiltä ostat turvallisesti, vain sitä mitä tilaat.

Ei pitkiä toimitussopimuksia, ei yllättäviä lisäveloituksia.

Maksupalveluistamme vastaa Suomalainen maksujenvälittäjä Checkout Finland Oy.

Ota yhteyttä

Kassa

Kassa