was added to your cart

Phiero Premium - ainutlaatuinen feromoni tuoksu

Saatavuus: Tuotetta ei ole varastossa

Nykyisin kaikki miehet ovat yhtä mieltä siitä, että tuloksien perusteella Phiero Premium on markkinoiden paras feromonituoksu. Se on kaikkein tehokkain naisten viettelyssä sen vaikuttavan ja ainutlaatuisen koostumuksen sekä vertaansa vailla olevan tuoksun ansiosta. Kaikki tämä yhdessä on menestyksen takuu käyttäjälleen.
   

Tiedot

60,44 €

Miehet ympäri maailman ovat yhtä mieltä siitä, että Phiero on tehokkain feromonituoksu naisten viettelyyn ainutlaatuisen ja tehokkaan koostumuksensa, laatunsa ja miellyttävän tuoksunsa ansiosta.

Nykyisin kaikki miehet ovat yhtä mieltä siitä, että tuloksien perusteella Phiero Premium on markkinoiden paras feromonituoksu. Se on kaikkein tehokkain naisten viettelyssä sen vaikuttavan ja ainutlaatuisen koostumuksen sekä vertaansa vailla olevan tuoksun ansiosta. Kaikki tämä yhdessä on menestyksen takuu käyttäjälleen.
 
Patentoidun ja uudistetun Phiero Premium tuoksumme koostumuksen ansiosta onnistut nyt kasvattamaan huomattavalla tavalla viehätysvoimaasi, saat lisää itseluottamusta, parannat seksuaalisia suhteitasi ja tuotat enemmän mieltymystä partnerillesi.
 
Phiero Premiumin erinomaisuus piilee epäilemättä sen ainutlaatuisessa ja patentoidussa koostumuksessa, joka sisältää kolme eri kehomme 100 % luonnollisesti tuottamaa feromonia. Tämä yhdistelmä on paljon tehokkaampi kuin muiden samankaltaisten markkinoilla olevien tuotteiden koostumus. Tämä johtuu siitä, että kyseisellä feromonien yhdistelmällä saadaan aikaan ylivoimaisesti paremmat tulokset kuin muilla vastaavilla tuotteilla.

Feromonit ovat kemiallisia ainesosia, joita niin ihmisten kuin eläintenkin seksuaalirauhaset erittävät 100% luonnollisella tavalla ja joiden ainoana tarkoituksena on vaikuttaa seksuaaliseen käyttäytymiseemme ja houkutella vastakkaisen sukupuolen edustajia. Aikojen alusta lähtien ihmiset ja eläimet ovat käyttäneet monenlaisia aromeja ja kemiallisia tuoksuja seksuaalisen mielenkiinnon herättämisen välineenä. Vuosien kuluessa useat tieteelliset tutkimukset ovat osoittaneet, että feromonit toimivat sekä ihmisillä että eläimillä seksuaalisen vietin vahvistajina.

 

Kuinka Phiero Premium Feromonit toimii? 

phiero4 

Ihmiset aistivat feromonien tuottaman kemiallisen tuoksun nenäkäytävässä sijaitsevan vomeronasaalisen elimen (VNO) kautta. Tämä elin tunnetaan paremmin ”kuudentena aistina”. Elin löydettiin vuonna 1703 ja se on yhteydessä hermopäätteiden kautta hypotalamukseen (aivojen osa joka säätelee tunteita ja seksuaalista kiihottumista). Myöhemmin voitiin osoittaa sen vastaanottavan feromoneja ja kontrolloivan tunteita, kuten pelkoa tai seksuaalista halua.

Phiero Premiumin koostumus on suunniteltu vaikuttamaan välittömästi vomeronasaaliseen elimeen ja aktivoimaan sen toiminnanElin välittää naisissa välittömästi kiinnostuksen tuoksun käyttäjää kohtaan. Huomattakoon, että miehen ja naisen välinen kiinnostus ei perustu ulkonäköön tai muihin ulkonaisiin tekijöihin, vaan kyseessä on täysin luonnontieteellinen ilmiö.

Phiero Premium on kehitelty Phiero - hajusteesta. Sillä on miellyttävämpi ja elegantimpi tuoksu kuin edeltäjällään, sekä paranneltu ja innovatiivinen kolme eri feromonia sisältävä koostumus. Tämä kaikki tekee Phiero Premiumista ainutlaatuisen tuotteen, joka nyt tarjoaa käyttäjilleen vieläkin enemmän mahdollisuuksia.

 
q Lisää seksuaalista itsetuntoa ja itsevarmuutta
q Naisten kasvavan kiinnostuksen sinua kohtaan
q Lisävarmuutta sängyssä
q Enemmän seksuaalisia suhteita
q Etumatkaa muihin miehiin nähden
q Lisää viehätysvoimaa

 

Sisältö:

Androstenoni - ihmisen erittämä tehokas feromoni (peräisin testosteronista) joka viestii mahdista ja pelottelusta. Tämä aines luo kuvan hallitsevammasta alfa-miehestä. Naisessa tämä vaikuttaa seksuaaliseen vetovoimaan samalla kun se samaa sukupuolta olevissa yksilöissä viestii ylivoimasta aiheuttaen tilanteita, joissa toista yksilöä kohtaan tunnetaan enemmän kunnioitusta. Tämä feromoni ei ole yhtä tehokas naisen ovulaation aikana. On myös tärkeää, ettei sen avulla viestitä pelottelua samaa sukupuolta olevien välillä. Androstenonin aistiminen on geneettinen kysymys, jonka vuoksi on olemassa henkilöitä jotka toisia enemmän ovat taipuvaisempia tuntemaan vetovoimaa näitä feromoneja kohtaan 

A-ketoni – Ihmisten erittämä voimakas feromoni jota löytyy miesten kainalohiestä ja joka aktivoi naisten vomeronasaalisen elimen. Jotkut lähteet kutsuvat sitä ”rakkauden feromoniksi” sen naisissa herättämien tunteiden ja reaktioiden vuoksi. Se luo miellyttäviä ja harmonisia tilanteita. Delta 16-OLferomonin leviäminen saa naisissa aikaan kireyden ja hermostuneisuuden laantumista, hidastaen pulssia, vähentäen ihon johtokykyä ja muita stressi-indikaattoreita. Sen lisäksi se lieventää PMS-oireita. Se yhdistetään intensiiviseen seksuaaliseen vetovoimaan. Se aktivoi hypotalamuksen heteroseksuaalisilla naisilla ja homoseksuaalisilla miehillä, kun taas heteroseksuaalisilla miehillä ja homoseksuaalisilla naisilla aktivoituvat ainoastaan hajuaistikeskukset. Mielenkiintoista on myös se, että se parantaa naisten mielenselkeyttä ja visuaalista kykyä.

Delta 16- OL on tehokas ihmisten erittämä androgeeninen feromoni. Se tunnetaan “kommunikaatio-feromonina”, koska se auttaa murtamaan jään ja tekee sen käyttäjästä viehättävämmän. Se synnyttää estottomuutta ja on vastuussa romanttisuuden, empatian ja yhdistymisen tunteista. 
Sen huomattavimpiin ominaisuuksiin kuuluu myös käyttäjän sosiaalisen havainnointikyvyn paraneminen. Se luo käyttäjän ympärille nuoruuden ja terveyden auran, joka viehättää ja vetää puoleensa naisten huomion. 

Vastuuvapauslauseke: Tämän tuotteen sisällysluettelo on saatu valmistajalta ja ei ole tarkastettu mielihyva.fi toimesta. Tämä Phiero Premium tuote ei ole tarkoitettu minkään sairauden hoitamiseen. 

 

Kirjoita oma arvostelu

Tervetuloa

Meiltä ostat turvallisesti, vain sitä mitä tilaat.

Ei pitkiä toimitussopimuksia, ei yllättäviä lisäveloituksia.

Maksupalveluistamme vastaa Suomalainen maksujenvälittäjä Checkout Finland Oy.

Ota yhteyttä

Kassa

Kassa